Over ons

Over Mondzorg Plein

Mijn naam is Farah Toutouh, en ik ben een ervaren mondhygiënist met meer dan 15 jaar ervaring in het vak.

Gedurende mijn carrière heb ik niet alleen mijn technische vaardigheden verfijnd, maar heb ik ook geleerd het belang van persoonlijke zorg en aandacht te waarderen. Ik geloof sterk in het opbouwen van een vertrouwensband met mijn patiënten, waarbij ik hen aanmoedig om actieve deelnemers te zijn in hun mondgezondheidstraject.

Wat mij onderscheidt, is mijn toewijding aan voortdurende educatie en het blijven verkennen van de nieuwste ontwikkelingen in de tandheelkunde. Hierdoor kan ik mijn patiënten altijd voorzien van de meest geavanceerde en effectieve behandelmethoden.

Met een warme en geruststellende benadering heb ik het genoegen gehad om met veel kinderen te werken, waarbij ik hen help een positieve associatie te ontwikkelen met tandheelkundige zorg. Met mijn toewijding aan uitmuntendheid en mijn hart voor kinderen en ouderen, kijk ik ernaar uit om u te verwelkomen in mijn praktijk en samen te werken aan een gezonde en stralende glimlach voor het hele gezin!

Door open communicatie en het nemen van de tijd om de individuele behoeften van mijn patiënten te begrijpen, werk ik samen met hen aan een behandelplan dat is afgestemd op hun comfortniveau. Of het nu gaat om een eenvoudige reiniging of een complexere procedure, mijn doel is om elke patiënt een positieve en geruststellende ervaring te bieden

Als u worstelt met angst voor tandheelkundige behandelingen, weet dan dat u bij mij in goede handen bent. Samen kunnen we werken aan het overwinnen van uw angsten en het bereiken van een stralende glimlach en een gezonde mond.

Bovendien ben ik beschikbaar in de avonduren en weekenden op afspraak, zodat u gemakkelijker een afspraak kunt plannen die past bij uw drukke schema.

Eerste afspraak

Bent u nieuw bij onze praktijk? Maak eenvoudig uw eerste afspraak.

Geen verwijzing nodig

Voor het maken van een afspraak heeft u geen verwijzing nodig van uw tandarts.

Kinderen

Behandelingen voor kinderen worden tot 18 jaar volledig vergoed!